Bezoekersinfo

with Geen reacties

Openingstijden
De Jacobuskerk is het gehele zomerseizoen toegankelijk. Van eind mei t/m begin september is het gebouw elke dag open van 10 tot 17 uur, behalve tijdens rouw- en trouwdiensten.

Rondleidingen
Rondleidingen worden in bovenstaande periode elke woensdagmiddag gegeven tussen 14 en 17 uur.

Voor groepen kunnen hiernaast ook rondleidingen op afspraak worden verzorgd. (Zie Contact)

Parkeren
Vóór de kerk is voldoende parkeergelegenheid. De kerk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Route
Het adres van de Jacobuskerk is Kerkbrink 5, 9451 AL, Rolde. Klik hier voor meer informatie.

Huwelijk
De Jacobuskerk is een  mooie sfeervolle kerk voor het inzegenen van een kerkelijk huwelijk. Neem contact met ons op als u hier meer informatie over wilt hebben. Maar in de Jacobuskerk kunt u ook een burgerlijk huwelijk sluiten of een partnerschap registreren.

Gevolg van de corona-maatregelen van de overheid

Het kerkgebouw is sinds eind mei 2020 weer open voor bezoek, op doordeweekse dagen en zaterdag dagelijks van 10-17 uur.

In ieder geval tot 1 juli 2020 zullen er door de SBRK evenwel geen rondleidingen worden verzorgd.